Един от лидерите на ФитСпо Баскет ще играе в Четвърта дивизия

Един от лидерите на ФитСпо Баскет ще играе в Четвърта дивизия

Шампионът с ФитСпо Баскет от миналия сезон - Борис Матраков, изненадващо сменя клубната си принадлежност. От новата кампания крилото ще се състезава в Четвърта дивизия на НАЛБ, където ще подсили амбициозния тим на Флай-Бай. През миналия сезон Матраков бе с основна роля за шампионската титла на ФитСпо, постигайко средно по 26.7 точки, 11.9 борби и 4.6 асистенции през годината.

Освен Матраков, сред новите силни попълнения в състава на Флай-Бай е и бившият играч и юноша на Берое (Стара Загора) Петър Загоров, който преминава в клуба след един сезон в Ероус. Загоров записа средни показатели от 18.0 точки и 12.8 борби с екипа на “стрелите” миналата година.

Освен Флай-Бай, в Четвърта дивизия ще вземат участие още девет отбора - Армада, Аутбрейк, Болърс 68, Ботев 2012 Б, Движи Се-Проензи, Драгънс, Фюз Медия, Хобитите и Чармър Рейвънс. Сезонът в НАЛБ започва утре.

Гледайте Националната баскетболна лига, Купата на България, Евролига, Еврокупа и още много баскетбол на световно ниво в ефира на MAX Sport.

Още от Баскетбол

Виж всички