Феновете избират "Мистър Sofia Open"

Феновете избират "Мистър Sofia Open"

Беше даден официален старт на конкурса “Мистър Sofia Open 2021”. До 28 септември включително феновете ще може да се включат в единственото по рода си съревнование в тенис Тура.

Десетте селектирани претендента за "Мистър Sofia Open 2021" измежду участниците в шестото издание на надпреварата от категория ATP 250 са Гаел Монфис, Яник Синер, Джон Милман, Лоренцо Музети, Беноа Пер, Алехандро Давидович Фокина, Маркос Хирон, Филип Крайнович, Вашек Поспишил и Ласло Джере.

Всеки фен на тениса може да оцени с Like по красота, харизма, сексапил, изкусителност и чар някой от селектираните 10 звездни участници в официалната фейсбук страница на Sofia Open - https://www.facebook.com/sofiaopentennis . До 23:59 часа на 28 септември феновете са част от третия избор на "Мистър Sofia Open". Вотът на публиката ще бъде колабориран с този на звездно жури от популярни родни дами, а "Мистър Sofia Open 2021" ще бъде обявен в разгара на турнира.

Третият носител на нетрадиционната за тениса титла ще получи интересна награда от организаторите. През 2019-а в първия по рода си избор спечели Фернандо Вердаско, а миналага година за №1 бе определен Николоз Басилашвили.

Sofia Open 2021 ще се проведе от 26 септември до 3 октомври в "Арена Армеец".

Гледайте ATP 1000, 500, 250, Finals, Next Gen, CUP и още много тенис на световно ниво в ефира на MAX Sport.

Още от Тенис

Виж всички