Джошуа залага на победа на Уайлдър с нокаут в трилогията с Фюри

Джошуа залага на победа на Уайлдър с нокаут в трилогията с Фюри

Антъни Джошуа залага на Дионтей Уайлдър в трилогията срещу световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри на 9 октомври. Ей Джей, който иска да се бие с победителя в обединителен мач за всички световни титли, смята, че Бронзовия бомбардировач може да отмъсти на Фюри за нокаута през 2020 година.

На въпрос кой смята, че ще спечели предстоящия двубой, Джошуа заяви: “Не знам, не ме интересува кой знае колко много. Но тъй като ме питате, ще посоча Уайлдър, защото той изглежда обсебен, сякаш наистина иска победата. Фокусираният човек е опасен човек, а той е пределно фокусиран. Уайлдър може да победи с решение. Всъщност, не… рябва да е с нокаут. Единият от тях ще нокаутира другия”.

Тази събота световният шампион на WBA, WBO, IBF и IBO ще защитава поясите си срещу Александър Усик. Британецът беше близо до подписването на договор с Тайсън Фюри това лято, преди независим адрибтражен съд да задължи Циганския крал да се бие с американеца Уайлдър.

Докато британските фенове мечтаят да видят битка между Фюри и Джошуа на ринга, Ей Джей твърди, че е готов да се изправи срещу всеки боксьор в тежка категория.

“Имам клауза за реванш (срещу Усик), ако се случи най-лошото. Но ако победя, съм готов да се бия с всеки един от тях. Ако Фюри спечели, ще се бия с Фюри. Но ако Уайлдър победи, ще се бия с него. Ако Фюри спечели и предпочете друг съперник, защото той каза, че иска първо да се бие с Дилиън Уайт или Дерек Чисора, тогава ще се бия с Уайлдър. Честно казано, няма проблем да предизвикам всеки боец в тежка категория”, заяви Джошуа.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти