Завърши и седмото издание от националната тенис верига "Max Dynamics 17+" за 2021 година

Завърши и седмото издание от националната тенис верига "Max Dynamics 17+" за 2021 година

През почивните дни, при много дъжд, студ и трудни условия за игра на кортовете на СК "ДЕМА", се проведе и вторият планиран за тази година турнир от силната тенис верига Max Dynamics 17+!

Победител в игрите поеднично стана бившият състезател на тенис клуб "ДЕМА", Илиян Дробенов. Във финалният мач той се изправи срещу Даниил Иванов. За да достигнат за мач за първото място и двамата тенисита надиграха много силни играчи и показаха голямо желание за борба и хъс за победа. 

В много успорван и интересeн финал, Дробенов успя да Иванов с резултат 4/1, 0/4, 10/6 и по този начин записа и своята първа титла в турнирите! 

По традиция за всички загубили своята първа среща се дава възможност за допълнителни мачове в утешителния турнир. Там първенец стана Трифон Петров, който надви Ален Дечев с резултат 6/2, а на трето място завърши дебютантът Златан Чолаков.

В турнира по двойки всички участници бяха разделини по равен брой в три групи, всяка с по три двойки и се играеше на принципа всеки срещу всеки. Първите двойки от всяка група излизаха в нова група и отново след директни мачове помежду си се излъчиха финалистите. След множество обрати и завързани мачове, на първо място завършиха Ваньо Василев и Пламен Фотев. Втори завърши двойката Илиян Дробенов и Златин Мингов, които заедно в тандем бяха спечелили предният турнир няколко месеца по-рано, а на трето място останаха Станислав Стефанов и Явор Томов. 

За всички участници отново бяха подготвени предметни награди, а за призьорите големи купи и медали. От основният партньор "Max Dynamics" предоставиха изотонични напитки, а от фирма "Doppel Herz"бяха предоставени висококачествени хранителни добавки. Всички участници си пожелаха за догодина да се организират повече турнири.

Гледайте ATP 1000, 500, 250, Finals, Next Gen, CUP и още много тенис на световно ниво в ефира на MAX Sport.

Още от Тенис

Виж всички