Бойко Миленков: Нека не си правим илюзии, бюджетът ни е колкото на Ямбол, Черно море и Шумен

Бойко Миленков: Нека не си правим илюзии, бюджетът ни е колкото на Ямбол, Черно море и Шумен

Старши треньорът на баскетболния Берое Бойко Миленков сподели мнението си след двете поредни победи на тима в предсезонната подготовка. “Зелените” надиграха последователно Ямбол с 92:72 и Спартак Плевен с 96:89.

“Да, спечелихме две хубави победи, но това са само контролни срещи. Отборите не са сработени. Набляга се на физическата подготовка. Треньорите дават шанс на всички състезатели. Спартак игра в голяма част от мача без Божидар Аврамов и Максим Корниенко, а Ямбол бяха без основния си гард Константин Тошков. На всички ни е ясно, че в първенството ще е съвсем различно. Като пари, разполагаме с бюджет колкото Ямбол, Черно море или Шумен. От тази гледна точка съм доволен от селекцията, която направихме и старанието на момчетата. Нека не си правим илюзии или да си фантазираме. Тренираме здраво и това е. Нямаме болни амбиции. Искам да имаме нормален сезон”, заяви наставникът на старозагорци пред клубния сайт.

Снимка: Берое

Гледайте Националната баскетболна лига, Купата на България, Евролига, Еврокупа и още много баскетбол на световно ниво в ефира на MAX Sport.

Още от Баскетбол

Виж всички