Джейк Пол: Конър Макгрегър е идиот, който търси внимание

Джейк Пол: Конър Макгрегър е идиот, който търси внимание

Джейк Пол не е фен на Конър Макгрегър и всеки знае това. В последните месеци Пол не спира да обижда Макгрегър и да го предизвиква на боксов мач. В началото на миналата година Джейк дебютира в бокса и вече има 4 поредни победи.

Тази година той успя да победи двама бивши шампиони в лицето на Бен Аскрен и Тайрън Уудли. Проблемното хлапе на спира да гони бойци от UFC и сега се е прицелил в Хорхе Масвидал.

Наскоро Макгрегър се изложи на червения килим. Той присъства на музикалните награди на MTV и се спречка с рап звездата Машин Гън Кели. "The Notorious" разля своето питие по посока Кели, защото Машин Гън не искал да се снима с него.

Конър Макгрегър скочи да бие гаджето на "голата" Мегън Фокс
Конър Макгрегър скочи да бие гаджето на "голата" Мегън Фокс

“Някои хора говорят, че Конър Макгрегър объркал Машин Гън Кели с мен, защото си приличаме. Двамата сме руси и високи. Това е един от слуховете. Мисля, че е забавно. Макгрегър е истински боец. Защо отива на червения килим и замерва с питие Меган Фокс и Машин Гън Кели? Това е неуважително. Кели се държеше като професионалист, не се разгорещи, не отвърна. Мисля, че той знае, че Конър е идиот. Този човек се разпада и опитва да намери причина да привлече внимание”, коментира Джейк Пол.

Още от Бойни спортове

Виж всички