Пеле е напуснал интензивното, разкриха какви са поредните му проблеми

Пеле е напуснал интензивното, разкриха какви са поредните му проблеми

Пеле е имал проблеми с дишането, но вече се чувства по-добре. Това разкриха от здравното заведение, в която великият бразилец беше приет вчера по спешност. "След дихателни проблеми Пеле бе преместен превантивно в интензивното отделение, а след като състоянието му бе стабилизирано, той е върнат в болницата", се казва в комюнике на частната клиника "Алберт Айнщан", която прие по спешност Краля на футбола в петък.

В началото на месеца 80-годишният легендарен футболист бе опериран от тумор на дебелото черво, който бе открит при рутинни прегледи. 

"Той се възстановява добре", написа в Instagram и една от дъщерите му. "Това е нормалният сценарий за възстановяване за човек на неговата възраст. След такава операция понякога човек прави две крачки напред и една крачка назад. Той беше уморен вчера и направи една крачка назад, днес той прави крачките си напред", написа Кели Нашименто. 

Пеле

Тя придружи съобщението си със снимка с Пеле, който се усмихва.

Здравето на Пеле, когато мнозина смятат за най-великия футболист за всички времена, е много нестабилно в последните години и той беше хоспитализиран няколко пъти.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти