Гледай на живо

51 години от трагичната гибел на "сините" легенди Гунди и Котков - поднасяне на венци и цветя от фенове, ръководство и ветерани

Дайч подписа нов договор с Бърнли

Мениджърът на Бърнли Шон Дайч обвърза дългосрочно бъдещето си с клуба като подписа нов четиригодишен договор до лятото на 2025 година 50-годишният наставник е най-дълго задържалият се мениджър на поста си от всички 20 наставници във Висшата лига. Той е начело на тима 2012 година. Заедно с него нов договор подписа и помощникът му Иън Уоън.

В момента Бърнли играе шестия си пореден сезон във Висшата лига, а клубният президент Алън Пейс отчете, че това би било невъзможно без добрата работа на Дайш и екипа му. Преди сезон 2017/18, под ръководството на Дайч, Бърнли се класира за участие в европейските клубни турнири, което сложи край на серия от 51 години без международно участие за клуба.

“Добре е, че успяхме да свършим тази работа и сега можем да се обърнем към бъдещето на клуба, който еволюира непрекъснато. Развил съм силно чувство на привързаност към района и привържениците на тима и очаквам с нетърпение да се заловим за здрава работа, за да се развиваме в правилната посока. Беше важно лято за нас, за да добавим талант и дълбочина към състава, но работата не спира до тук,” заяви Дайч.

Още от Футбол свят

Виж всички