"Ултра Нафта" скочи на шефовете на "шейховете", пита кмета за стадион

"Ултра Нафта" скочи на шефовете на "шейховете", пита кмета за стадион

От фенската организация "Ултра Нафта" излязоха с обръщение към ръководството на Нефтохимик. Както е известно, през уикенда "шейховете" загубиха с 1:3 от Спартак (Варна), а край стадиона в квартал "Лазур" се разиграха кървави сцени между запалянковци от Бургас и Варна. Публикуваме написаното от "Ултра Нафта" без редакторска намеса: 

Въргал в Бургас! Кърваво сбиване между фенове на Нефтохимик и Спартак (Варна)
Въргал в Бургас! Кърваво сбиване между фенове на Нефтохимик и Спартак (Варна)

"Време е да си понесенете отговорността! Време е да започнете да работите за клуба, а не клуба за вас. Време е да започнете да спазвате обещанията, които сте давали. Време е да разберете, че ръкводите клуб с история. Вчерашният мач между Нефтохимик и Спартак Варна доказа вашата некомпетентност. За да спестите средства от адекватна охрана на един рисков мач, поехте риска да изложите на опасност всички зрители на стадиона. И най - лошото се случи. И виновни сте вие. Тези, които си играете на управление на футболен тим. 

Когато нямаш средства за спорт, не се буташ при тези, които имат. Когато нямаш капацитет за управление, не управляваш. Били сме и на върха, били сме и на дъното. Време е да се сложи край на този фарс наречен Анелия Златкова ! Ние, ултрасите на Нефтохимик заявяваме, че няма да допуснем подобна гавра с нас. Наши братя и наши приятели се оказаха жертви на некомпетенстността и скъсаните джобове на пишман собствениците на клуба. Стоп на гаврата. Цената я платихме ние. 

Ще браним с всички сили нашите знамена, братя и реномето на клуба! Ще преглътнем ударите, които понесохме и ще останем с гордо вдигната глава! Но когато самият клуб обрича зелените привърженици на опасност , няма как да замълчим вече! Анелия Златкова, Николай Маринов - вие трябва да поемете цялата отговорност за случилото се вчера. По никакъв начин няма да ви оставим да прехвърлите топката върху нас! Трябва да поемете и отговорноста върху назначаването на компрометиран треньор в лицето на Красимир Мечев! 

Когато не можете да се справите с тежестта да имате отбора на Бургас , вие просто трябва да си тръгнете! А, към община Бургас и кмета Николов задаваме само един въпрос на който търсим отговор втора година: Кога ще бъде изграден безопасен и модерен градски стадион, който бе шумно рекламиран в последната кметска кампания и гордо стоеше по билбордовете с лика на Димитър Николов???".

Снимка: Ултра Нафта

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти