Макгрегър към Хабиб: COVID е доброто, а баща ти злото

Макгрегър към Хабиб: COVID е доброто, а баща ти злото

Конър Макгрегър се подигра със смъртта на Абдулманап Нурмагомедов, който е баща на Хабиб Нурмагомедов. The Notorious реши да коментира пост, който Хабиб написа след загубата на Макгрегър от Дъстин Порие. По-рано този месец Макгрегър си счупи крака и загуби трилогията с Порие.

Тогава Хабиб сподели, че доброто винаги побеждава лошото и се подигра с контузията на своя враг, който напусна на носилка. Макгрегър беше побеснял и отправи люти обиди и закани за убийство към Порие и неговата съпруга.

Много хора продължават да критикуват Макгрегър за неговия траш толк, който без съмнение прекрачи границата. И ако сте смятали, че простотията на Макгрегър има граници, то тогава ще ви разочароваме. Няма и той го показа за пореден път.

В социалните мрежи Макгрегър се подигра на Хабиб и заяви, че неговият покоен баща бил злото, а COVID-19 бил доброто. Преди година Абдулманап се зарази с коронавирус и успя да го пребори, но почина във военна болница в Москва.

“COVID е доброто, а баща ти злото?”, написа Макгрегър.

Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър се биха преди няколко години във Вегас. Тогава ирландецът също изговори много обиди, но Хабиб го прегази и го накара да се предаде. Абдулманап прости на Макгрегър за обидите и дори го покани в Дагестан преди време.

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички