Камен Василев с четвърти резултат на Писта РусеКамен Василев с четвърти резултат на Писта РусеКамен Василев (Mitsubishi Lancer Evo X) от отбора на “КА-2 Рейсинг Тийм” завърши на четвърто място в серия Макси на Писта Русе 2021 - трети кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта. Като победител в състезанието завърши Константин Маршавелов, също от тобора на КА-2 Рейсинг, втори остана Румен Киров, а трети Илия Царски. 

Състезателния уикенд започна в събота, когато се проведоха квалификациите за място. В тях, Василев не успя да запише добри времена и остана със седмо място на стартовата решетка за неделното състезание. 
След 11 обиколки в състезанието, Камен Василев завърши на четвърто място, след като потегли от последна позиция. Той остави зад себе си Венцислав Станев, Светослав Манастирски и Пламен Камбуров.С победите на Константин Маршавелов в серия “Макси” и Иван Влъчков в серия “Туринг”, отборът на “КА-2 Рейсинг Тийм” записа първо място в отборното класиране на “Писта Русе”.

Следващото състезание, в което Василев ще вземе участие е “Писта София”. Състезанието е предвидено за 18-19 септрември.

Още от Моторни спортове

Виж всички