Миша Тейт със силно завръщане в UFC

Миша Тейт със силно завръщане в UFC

Бившата шампионка в категория петел Миша Тейт се завърна с успех в UFC. Тя сподели клеката с Марион Рено в подглавната битка на UFC on ESPN 26, което се провежда в Лас Вегас.

В началото двете опитаха да разменят удари, но не намериха целта. Тейт вкара тежък десен, след което и джаб. Рено й го върна с ритник. Нова комбинация от Тейт, но комбинация и от Рено. Двете влизат в клинч и разменят удари. Ляв от Тейт при излизането от клинча. Миша пренася боя на земята, където Рено опитва събмишън, но не успява.

Във втория рунд Рено вкара ритник в лицето на Тейт. Размяна на крошета от двете страни и Тейт отново пренася битката на земята. Тейт успява да доминира и вкарва граунд енд паунд, с който пуска кръв на съперничката си.

Два доминантни рунда от страна на бившата шампионка. В третия рунд Тейт продължи да пресира и пренесе боя на земята. Тя успя да вземе гърба на Рено, след което й вкара граунд енд паунд и рефера спря боя

Така Тейт спечели с нокаут в третия рунд и спря серия от 2 поредни загуби. Доста силно представяне от страна на Тейт, която беше аут от ММА цели 5 години. Рено от своя страна навлезе в серия от 5 поредни загуби.

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти