Милнър: Миналия сезон нямахме централни защитници, сега е пълно

Милнър: Миналия сезон нямахме централни защитници, сега е пълно

Един от най-опитните играчи в тима на Ливърпул коментира ситуацията в клуба след пристигането на новото попълнение Ибрахима Конате. Защитникът бе привлечен от РБ Лайпциг и вече впечатлява по време на тренировките.

“Със сигурност изглежда като централен защитник. Много е силен, добър е с топката в крака, позиционира се отлично”, са първите впечатления на Милнър от Конате. “Ситуацията е странна. Миналия сезон нямахме много централни защитници, а сега е пълно с играчи от висока класа на този пост. Фантастично е”, допълни той.

В подготовката на тима вече се включиха Върджил ван Дайк, Джо Гомес и Жоел Матип, които пропуснаха голяма част от миналия сезон. С тима тренират и Нат Филипс, Бен Дейвис и Рис Уилямс, които също играят на тази позиция.

“Знаем какво искаме да постигнем този сезон, знаем какво се очаква. Искаме да спечелим трофеи, това е очевидната цел. Този период е важен. Да мине без контузии, да изградим отбор и да влезем в ритъм, който очевидно се губи в паузата. Миналия сезон с всички контузии имахме върхове и спадове. Това е част от играта, но съм сигурен, че сме научили повече миналия сезон, отколкото през последните две-три години и това е положително”, каза още Милнър.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти