Петричев: Този отбор има голям потенциал

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели след успеха с 4:0 над ЦСКА-София във финала за Суперкупата, че "орлите" са показали огромния си потенциал. Петричев отличи Десподов и Доминик Янков. 

"Този отбор има много голям потенциал и още много какво да показва. Днешният мач беше много добър за нашите момчета. Винаги е добре, когато имаш официални мачове. В крайна сметка при нас я имаше умората, напрежение с Шахтьор Солигорск, пътуване. В крайна сметка видяхме, че това няма кой знае какво значение. Нашият отбор по всички параграфи показа кой е най-силният отбор в България". 

"За мен Десподов е един уникален български футболист, добро момче и с качества, които тепърва ще изпъкват в Европа. Сами виждате той с какво огромно значение е за нашия отбор. Чувства се щастлив и го показва. Бих отличил и Доминик Янков днес. Видяхте как се включи и какъв гол отбеляза. Той има огромен потенциал и тепърва ще играе сериозна роля в българския футбол". 

"Лудогорец е по-добрият отбор с по-добрите футболисти. Ако не допуснем груби грешки в управлението на процеса, ще доминираме и през следващата година".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти