Здравков: Мисля, че беше една позитивна контрола, голяма част от отбора е готова за новия сезон

Старши треньорът на Царско село Антони Здравков коментира равенството на своя отбор в контролата с Пирин (Благоевград). Наставникът призна, че се е получила една добре проверка. Двубоят завърши при резултат 0:0.

Царско село и Пирин (Благоевград) не си вкараха в генералната репетиция
Царско село и Пирин (Благоевград) не си вкараха в генералната репетиция

"Позитиви от един мач винаги могат да се извадят. През първото полувреме доминирахме, имаше ситуации и скорост, второто контролирахме топката, загубихме скоростта. Имаше грешки, които допуснахме при изнасянето на топката, но това е нормално във футбола. Не можеш да играеш само на една врата. Мисля, че беше една позитивна контрола.

Като изключим хората, които дойхдоха по-късно, голямата част от отбора е готова на 100%. Чисто игрово и новите могат да наваксат.

15 Царско село - Пирин

На този етап това са футболистите. Ако се стигне до някаква продожба или някой футбоилист, който може да вдигне нивото, няма да се откажем да направим трансфер. Искам да виждам това, което показаха през последните контроли. Амбицирани, концентрирани, с много мотивиацния. Целта ни е да се класариме по-добре от миналата година", заяви Здравков.

Още от БГ Футбол

Виж всички