Стойне Манолов обясни за прекратения наем на Смоленски

Стойне Манолов обясни за прекратения наем на Смоленски

Собственикът на Царско село Стойне Манолов коментира пред “Тема Спорт” решението да бъде прекратен наемът на офанзивния халф на ЦСКА - София Мартин Смоленски. 

“Аз доколкото съм запознат, това не е решение на никой от ЦСКА, а е по желание на самия футболист. Момчето дойде и каза, че не се чувства готов да се пребори с конкуренцята в предни позиции и предпочита да потърси друг вариант за развитие на кариерата си”, заяви Манолов

ЦСКА - София си върна юноша от Царско село след по-малко от месец
ЦСКА - София си върна юноша от Царско село след по-малко от месец

“Лично аз много го харесвам. Много добро и сериозно момче е, но мнението ми е, че му е малко рано да заиграе в отбор с по-големи амбиции и добра селекция. Той няма необходимия опит и е крехък. Моето мнение, без да искам да ангажирам никого с него, е, че трябва 1-2 години да се сблъска с действителността и шамарите в по-слаби отбори и дори в Б група. За мен чудесна възможност е Литекс или клуб от този ранг. Този футболист има нужда от натрупване на игрови минути. Сигурен съм, че след това ще може да покаже много повече, защото той има много талант”, завърши бизнесменът. 

Очаква се Смоленски да бъде пратен под наем в Ботев (Враца), където старши треньор е Даниел Моралес.

Още от БГ Футбол

Виж всички