Захаби: Макгрегър бие Порие с нокаут или пада с решение

Захаби: Макгрегър бие Порие с нокаут или пада с решение

Легендарният треньор Фирас Захаби сподели мнението си за 3-тата битка между Конър Макгрегър и Дъстин Порие. На 10 юли в Лас Вегас ще видим третата битка между Макгрегър и Порие, които ще оглавят UFC 264.

Битката им ще бъде в лека категория и ще излъчи безспорен претендент за златото. В началото на годината Дъстин успя да нокаутира Макгрегър във втория рунд, след като го смаза с ритници. Преди втората им битка Захаби разкри, че според него Макгрегър ще спечели с нокаут в два рунда.

Този път Захаби разкри какви са ключовете за победите на двамата бойци. Той сподели, че Конър ще спечели с нокаут или ще загуби с решение. Ето какво още каза Захаби:

"Мисля, че първото, което Макгрегър трябва да направи, е да блокира ритниците на Порие. Надявам се, че той се готви да спре тези ритници. Конър трябва да не бърза в боя. Той не трябва да вкара толкова удари, колкото Порие. Трябва да го дава по-бавно. 

Макгрегър има 25 минути да вкара нокаутиращ удар или ще загуби с решение. Ако влезе във война с Порие, тогава Дъстин ще я спечели. Битката е 50 на 50. Конър трябва да направи няколко неща в тази битка. Първото нещо е да спре ритниците на Порие. Второто нещо е да контролира темпото на боя. 

Ако Порие вкара 10 удара, а Макгрегър 5, тогава няма да се притеснявам за Конър. Макгрегър ще спечели с нокаут или ще падне с решение. Порие трябва да направи това, което свърши във втората им битка. 

Дъстин трябва да вкарва Макгрегър в клинч, а там да го удря, рита и да го кара да работи. Трябва да го събаря и да неутрализира този нокаутиращ удар. Може да го държи на земята, защото там е най-безопасно с Макгрегър. Порие трябва да вкара Макгрегър в късните рундове. 

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти