Сергей Спивак се справи с Алексей Олейник

Сергей Спивак се справи с Алексей Олейник

Бойците на UFC в тежка категория Сергей Спивак и Алексей Олейник премериха сили на UFC Vegas 29, което се проведе в института на UFC в Лас Вегас. Срещата им продължи 3 рунда и стигна до решение, което беше в полза на по-младия боец.

Сергей успя да неутрализира Олейник, който беше ясно, че ще търси победата със събмишън. 43-годишният ветеран така и не успя да откаже Спивак, който му вкара добри попадения и пусна кръв на Олейник. Алексей опитваше да вкарва удари, с които да скъси дистанцията, но през по-голямата част от първия рунд Спивак не позволи боя да стигне до земята.

В последната минута на първия рунд Алексей все пак постигна своето, но Спивак оцеля и не позволи да бъде събмитнат. Във втория рунд Олейник пак пренесе боя на земя, но Спивак се възползва и му вкара тежки удари с лакти. Двамата размениха опити за събмишън, но без успехи.

В последния рунд Олейник вече беше прекалено изморен от опити за събмишън. Спивак успя да вкара здрави удари на Олейник на земята и му отвори аркада. В крайна сметка битката стигна до съдиите, които отсъдиха в полза на Спивак - (29–28, 29–28, 29–28). С тази победа Сергей навлезе в серия от 3 поредни победи. Олейник от своя страна навлезе в серия от 3 поредни загуби и има опасност да го уволнят.

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти