Ивет Лалова: Вече съм здрава! Стара Загора е едно ново начало за мен

Голямата атлетика отново се завръща в Стара Загора през следващите два дни с домакинството на Европейското отборно първенство във Втора лига, което ще се проведе на стадион "Берое".

Ивет Лалова

„За мен е огромно удоволствие да бъда отново в дома на леката атлетика. Стара Загора за мен винаги се свързва с невероятните емоции от 2015-а, лека атлетика и световни рекорди. Благодаря на всички за тази перфектна организация, която са направили и то във време на пандемия, за да бъде реалност това състезание. Като човек, който е навътре в нещата виждам, че на днешно време всичко се случва много трудно. Това е и причината да съм много щастлива тук. Пожелавам на целия отбор, колкото могат да имат сили да покажат своите моментни възможности и да покажат лични резултати. Дай Боже да спечелим още някоя квота и да бъде една огромна емоция, както за нас атлетите, така и за публиката“, заяви пред медиите Ивет Лалова, която бе посрещната от общината с огромен букет.

Ивет Лалова

„За моя зла участ се контузих само една седмица преди първия ми старт в Савона.След това нямах представа каква ми е контузията и реших да участвам, което беше грешка. Целият мой план се обърна. Досега аз се подготвях и борех тази контузия и сега започвам наново от тук да се готвя и за Олимпиадата. Заради разтежение на сухожилието загубих доста време, но сега съм здрава. Ще участвам на 4 по 100 метра и в неделя на 200 метра. Вече съм здрава и участвам. Със сигурност това е едно ново начало за мен“, добави Ивет Лалова.

Още от Лека атлетика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти