Столе Димитриевски: Съжалявам за изпуснатата точка

Столе Димитриевски: Съжалявам за изпуснатата точка

Вратарят на Северна Македония спаси дузпа, за да остави надежди за своите в мача с Украйна, но в крайна сметка дебютантите на Европейското първенство инкасираха втора загуба. Столе Димитриевски, който е играч на Райо Валекано, изигра втори добър мач. 

"Първото полувреме очевидно беше много по-слабо от това, което трябваше да играем. През втората половина показахме нашето истинско лице, показахме и най-добрата си игра до тук на европейския шампионат", каза още Димитриевски. Честно казано, не съм доволен от мача, защото не помогнах да вземем първа точка на първенството. Но все пак това е футболът, трябва да се борим до край за добър финал на Евро 2020". 

Вратарят на Райо Валекано остана скромен и когато беше похвален за за спасената дузпа, разделяйки заслугите си с треньора на вратарите и останалите играчи на този пост в отбора. "Добре ги анализирахме противниците, тренираме и всякакви ситуации. Трудно е да се спаси дузпа, но ние имаме ясна представа как изпълняват противниците. Тази спасена дузпа е на треньорът на вратарите Мицевски и на останалите вратари в отбора, завърши вратарят на Северна Македония.

Още от Футбол свят

Виж всички