Валентин "poizon" Василев и Complexity също не успяха да спрат най-добрите в света

Валентин "poizon" Василев и Complexity също не успяха да спрат най-добрите в света

Отбoрът на Complexity Gaming и Валентин "poizon" Василев загубиха с 0:2 (12-16, 13-16) от Gambit Esports в полуфинален сблъсък от BLAST Premier. Руските геймъри доказаха отново на всички, че заслужено са №1 в света на Counter-Strike. 

Първата карта бе Mirage, като тя бе избрана от Complexity Gaming. Играчите на американската организация стартираха като CT и показаха не особено стабилна игра. Те загубиха първата част с 6:9. Втората половина стартира много добре за състава на Валентин Василев, но след началните рундове, които бяха отлично проведени, нещата започнахa да излизат извън контрол, след като руснаците взеха добри оръжия. Точно в този момент малки пропуски в играта направиха разликата, която донесе и първата карта за Gambit Esports. 

Отбор №1 в света избра да играе на Vertigo, като руснаците имат 92.3% победи на тази карта в последните три месеца. Първата половина обаче бе спечелена от Complexity Gaming (9:6). Разликата отново дойде, когато Gambit заигра на CT страната. Тогава си пролича изпипаната игра на тима на картата. 

Хубавата новина е, че Валентин "poizon" Василев и компания остават в турнира, като ще се изправят срещу G2 Esports в долната схема на турнира. 

Снимка: hltv

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти