Корунчев и Наковски - срещу чужденци на MAX FIGHT 45

Корунчев и Наковски - срещу чужденци на MAX FIGHT 45

Един от любимците на публиката 23-годишният Християн Корунчев ще срещне 24-годишния украинец Александр Гушуватий в мач по правилата на Max 1. 

Сблъсъкът е част от файт картата на 45-тото издание от бойната поредица “Maxfight“, в която Корунчев няма загуба до момента. Ексцентричният 81-килограмов боец всъщност няма допусната нито една загуба на професионалния ринг от различни свои участия и в други организации. Както е известно носителят на интерконтиненталната титла на WAKO PRO притежава завидна визитка при аматьорите, носител е и на световната титла на WAKO – стил К1, двукратен световен и европейски шампион по муай тай, балкански шампион на К1, шампион на България по кикбокс за професионалисти. 

В Слънчев бряг срещу атрактивния Корунчев се изправя шампионът на Галичи, шампион на западна Украйна и носител на трофея от Фестивала на бойните изкуства в Молдова Александър Гушуватий. 

Не по-малко атрактивен се очаква да бъде сблъсъкът в категория до 63,5 кг между взривоопасният Симеон Наковски и 24-годишният молдовец Генади Гитлин. Агресивният на ринга 30-годишен Наковски е 12 пъти шампион на България във всички стилове, медалист от международни турнири в стил К1, носител на пояса на британската верига "Muay Thai Grand Prix". В стил max 1 той ще се изправи срещу носителят на купата по К, на Молдова от 2015-та година, шампион от „King of the cage – Baltic tour“ по ММА 2017г и шампион на Молдова за 2017 година Генади Гитлин.

 Припомняме, че правилникът на max1 включва кикбокс удари с ММА ръкавици, позволяващи захващане и хвърляне, без право за бой на земя.

Още от Бойни спортове

Виж всички