Нейт Диас: В истински бой ще нокаутирам Леон Едуардс

Нейт Диас: В истински бой ще нокаутирам Леон Едуардс

Нейт Диас може и да загуби от Леон Едуардс, но това не му пречи да вярва, че е много по-добър от него. Нейт и Леон си спретнаха здрава битка в Аризона, която се проведе миналия уикенд на UFC 263. През повечето време Леон водеше битката, но в последната минута беше близо го загубата.

 Нейт успя да го нарани със здраво кроше, но не натисна навреме и даде шанс на своя съперник да се възстанови. В крайна сметка битката стигна до решение, което беше в полза на Едуардс.

Нейт навлезе в серия от 2 поредни загуби и печели само 1 от последните си 4 битки в ММА. Той сподели, че в истински бой на улицата ще нокаутира Едуардс. Нейт иска да се завърне след няколко месеца и сподели следното пред медиите:

"В края на краищата той победи, но аз вярвам, че съм по-добър от него. В една тренировка получих аркада и заради това отложихме боя. Загубих мотивация и не тренирах здраво. Един месец чаках за тази война. В боя най-важно е това, което показваш в разгара на битката. Няма да хейтвам Едуардс. 

Защо да се биеш, ако не е срещу най-добрите ? Иска ми се да бях победил, но всичко е наред. Знам, че Леон знае как да печели. Не бях в опасност в нито един момент. Да той ми отвори аркади, което е гадно, но бях немотивиран в тренировките и просто се опитвах да не използвам никъде никаква енергия. 

Мислех, че битката е приключила. В истинска битка, в реалния свят тази битка е нокаут за мен. Той беше заспал. Искам да се бия след 3-4 месеца. Не знам срещу кого. Ако има смисъл и е добра идея за мен и моя съперник, тогава ще танцуваме."

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички