Гледай на живо

Евро 2020: Англия - Шотландия

Решават титлата във водната топка през уикенда във Варна

Решават титлата във водната топка през уикенда във Варна

Националната спортна телевизия B1B Sport ще излъчи на живо мачовете от суперфинала на Държавното първенство по водна топка за мъже през уикенда. Срещите от Суперфинала ще се предават от комплекс „Приморски” във Варна.

Телевизионното отразяване на финалните 4 мача от шампионата по водна топка се осъществява с помощта на Bulsatcom и Circle Media.

Програмата на B1B Sport, посветена на решителните мачове от Суперфинала, започва днес (11 юни) в 21:06 ч. с 30-минутно предаване, в което ще бъдат представени отборите, участващи във финалната четворка.

Срещите стартират в събота (12 юни), като от 18:00 часа е първият полуфинал Аква Спорт – Черноморец, а след него е срещата Локомотив НН – ЦСКА.

В неделя (13 юни) са срещата за 3-о място и финалът, който ще определи новия шампион на България. Програмата започва със студио в 13:45 часа, от 14:00 часа е мачът за третото място, а след него и финалът, който се очаква да започне след 15:30 ч.

B1B Sport е част от пакета програми, предлагани от повечето тв операторите, като телевизията има и собствен сайт, на който безплатно могат да се гледат на живо всички преки предавания - https://b1bsport.bg/live.php

Още от Водни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти