Гледай на живо

Евро 2020: "Трето полувреме" преди Хърватия - Чехия

Обновената гама на Renault прави своята премиера на Truck Expo 2021

Обновената гама на Renault прави своята премиера на Truck Expo 2021

Новите модели от гамата лекотоварни автомобили Renault PRO+ правят своята премиера на българския пазар в рамките на Truck Expo 2021. От 10 до 12 юни на Международен панаир Пловдив посетителите на щанда на Renault ще бъдат сред първите запознали се с новите EXPRESS, KANGOO и TRAFIC. Експозицията ще бъде завършена с Renault MASTER в две ексклузивни версии – ван с 4х4 задвижване и шаси-кабина с фабрична надстройка. KANGOO: ИНОВАТИВЕН ВАН С АТЛЕТИЧЕН И ДИНАМИЧЕН СТИЛ Новото Renault Kangoo представя две основни иновации - Open Sesame by Renault, единствено по рода си предложение, което предоставя най-широкия страничен достъп на пазара, и Easy Inside Rack, прибиращ се и заключващ се интериорен багажник, разположен точно над пътника за лесно транспортиране на дълги предмети. 

Новият модел запазва някои от най-добрите си характеристики и предлага несравнимо разнообразие на типовете каросерии и двигатели. Дизайнът е здрав отвън и достоен за личен автомобил отвътре. Новото Renault Kangoo е начинът на Renault да достигне до клиенти, търсещи практични иновации, най-новите системи за помощ при шофиране, комфорт и много скоро напълно електрически двигател. Новото Renault Kangoo ще се предлага на българския пазар от септември 2021 г., а неговите цени ще бъдат обявени през месец юли. 

EXPRESS: ПРАКТИЧНИЯТ И ЕФЕКТИВЕН ВАН 

Новото Renault Express има динамичен и солиден екстериорен дизайн в пълно съответствие със стила на останалите модели на марката. С размери, които го отличават от всеки друг ван на пазара, новото Renault Express е лесно за товарене и може да се похвали с модерен интериор с много места за съхранение и удобни седалки, създадени за дългосрочна употреба. Новото Renault Express е отговорът на Renault за клиенти, търсещи пространство и задоволяване на основните нужди чрез най-добро съотношение между качество и цена. Новото Renault Express вече се предлага на българския пазар на цени от 22 500 лв. без ДДС. 

MASTER: ОТГОВАРЯЩ НА НУЖДИТЕ НА БИЗНЕС КЛИЕНТИТЕ 

Лидер в своя сегмент, Renault Master отговаря на нуждите на широк спектър от клиенти с голямото си разнообразие от каросерии, дължини и задвижвания. На щанда на Truck Expo 2021 моделът ще бъде представен в две от множеството си версии – ван с 4х4 задвижване и шаси-кабина с фабрична надстройка. Renault Master 4x4 предлага технология за подобряване на сцеплението, проектирана да отговори на нуждите на бизнес клиентите, които работят в тежки условия. Renault Master 4x4 комбинира максимален комфорт и сигурност с оптимизирано сцепление за работа на предизвикателни терени. Водачите на Renault Master 4x4 могат да избират между режим 4x2 за нормални пътища или режим 4x4 за разбити пътища или офроуд шофиране. В режим 4x4, Renault Master 4x4 може да се движи по наклони, хлъзгави настилки, наводнени полета, кални терени, разбити пътища и много други. Модификацията се предлага в партньорство със специализираната компания за 4х4 трансформации Oberaigner Automotive за версии ван и шаси-кабина със задно предаване (единична или двойна кабина). Renault Master се предлага на българския пазар на цени от 43 075 лв. без ДДС за версия ван и 40 992 лв. без ДДС за версия шаси-кабина. 

TRAFIC: ЗА ОЩЕ ПО-ПРИЯТНО ИЗЖИВЯВАНЕ НА БОРДА 

Renault PRO+ стартира и обновяването на гамата на Trafic. В рамките на Truck Expo 2021 посетителите ще имат възможност да се запознаят с новите по-мощен дизайн, оптимизиран интериор, по-голям избор от двигатели и по-безопасна производителност в пътническата версия на модела. Първата стъпка от обновяването на Trafic представя ключови новости на българския пазар – луксозна версия за транспорт на VIP клиенти Spaceclass и версии с автоматична скоростна кутия с двоен съединител. Тези и повече новости ще бъдат открити и в обновената лекотоварната версия на Trafic в края на 2021 г. Новото Renault Trafic вече се предлага на българския пазар на цени от 46 617 лв. без ДДС и 66 700 лв. без ДДС за луксозната версия SpaceClass. 

Renault затвърждава своите позиции при лекотоварните автомобили чрез стратегическо разширение и обновяване на гамата си. Благодарение на новото двойно предложение в сегмента на малките ванове в лицето на Express и Kangoo, голямото разнообразие каросерии, версии и задвижване на Master и стартиралото обновяване на Trafic гамата Renault PRO+ отговаря на всички професионални нужди.

Още от Моторни спортове

Виж всички