EG и Цветелин "CeRq" Димитров победиха един от най-силните отбори в света 🏆

EG и Цветелин "CeRq" Димитров победиха един от най-силните отбори в света 🏆

Oтборът на Еvil Geniuses постигна впечатляваща победа с 2:1 (19-17, 14-16, 16-14) над Heroic в ключов мач от група "Б" на IEM Summer 2021.

Перфектен старт за Еvil Geniuses и Цветелин "CeRq" Димитров 🇧🇬
Перфектен старт за Еvil Geniuses и Цветелин "CeRq" Димитров 🇧🇬

Вчера Цветелин "CeRq" Димитров бе с важна роля за успеха над Team Spirit, а днес американската организация отново показа, че може да се завърне към най-добрата си форма, която неведнъж изпращаше състава на върха в света на CS:GO.

Тимът на българския геймър избра да започне битката на Inferno, където звездите на EG се чувстват добре подготвени. Това си пролича и срещу тим №2 в света. Американската организация можеше да затвори първата карта много по-лесно, но допусна малки грешки, които докараха играта до продължения. Там обаче Цветелин Димитров успя да направи разликата с безгрешните си отигравания със снайпера.

Втората карта бе Nuke, а българският геймър и неговите съотборници започнаха на много бързи обороти, печелейки първата половина с 11-4. Последва обаче събуждане от датчаните, които дадоха едва три рунда на EG във втората половина, за да изравнят резултата и да се стигне до последната битка, която ще бъде на Mirage. 

На тази карта отново станахме свидетели на близка игра, която за радост на всички фенове на българския гейминг, приключи с краен успех за Evil Geniuses. 

Цветелин "CeRq" Димитров завърши двубоя с 64-58 и 1.13 рейтинг. 

Снимка: hltv

Следвай ни:

Още от eSports

Виж всички