Гледай на живо

Евро 2020: "Трето полувреме" преди Хърватия - Чехия

Байерн директно заплаши Коман

Байерн директно заплаши Коман

От Байерн (Мюнхен) директно предупредиха Кингсли Коман, че няма да изпълнят високите му финансовия изисквания относно евентуалния нов договор. Говори се, че френският национал настоява да получава по 16-17 млн. евро на сезона, което е доста за бюджета на клуба. Сходен беше случаят с Дейвид Алаба, който в крайна сметка не успя да се споразумее с баварците и напуска като свободен агент.

“Просто не бяхме съгласни да удовлетворим желанието на Алаба - коментира членът на Борда на директорите Ули Хьонес пред Sport1. - Това ще продължи и занапред: ако исканите суми са неоправдани според нас, няма да подновяваме контрактите на съответните футболисти.”

Манчестър Юнайтед примамва Кингсли Коман с голяма заплата
Манчестър Юнайтед примамва Кингсли Коман с голяма заплата

“Преди време други клубове започнаха да дават огромни заплати и продължават да го правят, но вече изпитват сериозни финансови проблеми. Не искам това да се случва в Байерн. Тук ние имаме ясни идеи относно тези неща”, допълни пък новият изпълнителен директор Оливер Кан.

“Следващите две години ще бъдат много тежки - предупреди още Хьонес. - Чувам как даден състезател имал оферта от Барселона и се питам откъде те имат толкова пари. При нас в Байерн няма да има скъпи трансфери, забравете за това. И новият треньор Юлиан Нагелсман знае за това.”

Още от Футбол свят

Виж всички