Гледай на живо

Контролна среща: България (U18) - Полша (U18) 1:1

Виейра призова Крьонке да продаде клуба на Даниел Ек

Виейра призова Крьонке да продаде клуба на Даниел Ек

Легендата на Арсенал Патрик Виейра призова мажоритарния собственик Стан Крьонке да продаде клуба на човек, който може да върне "артилеристите" на подобаващо място. Французинът, заедно с Денис Бергкамп и Тиери Анри, вече подкрепи шведския милиардер Даниел Ек, който отправи оферта за акциите на Арсенал. Предложението обаче бе отхвърлено от Крьонке.

"Трудно е да се разберат причините, поради които Арсенал се срина в последните години. Явно беше важно, че след напускането на Арсен Венгер не можа да се намери екип, който да се справи с факта, че Арсен вече не е в клуба. Стигаме обаче до този момента, в който всички в клуба и Крьонке трябва да се ангажират повече с това да върнат Арсенал там, където трябва да бъде. Ако случаят не е такъв, то е време за тях да освободят клуба и да го оставят на друг, който може да се грижи за него.

Даниел Ек определено ще опита отново. Той е голям фен на Арсенал и след като разговарях с него няколко пъти, видях, че неговото желание и ангажираност към, клуба биха били нещо фантастично за Арсенал. Явно е, че ако клубът не се продава, не може да направи нищо. Той обаче ще бъде наблизо и ще чака, защото иска да купи този клуб. Мисля, че това е важно, защото Арсенал се намира в критичен момент", заяви Виейра.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички