Мартин Чой се завърна след серия от тестове в чужбина преди новия сезон по мотоциклетизъм

Мартин Чой се завърна след серия от тестове в чужбина преди новия сезон по мотоциклетизъм

Най-добрият състезател по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой е напълно готов за началото на новия сезон, който стартира този уикенд на летищен комплекс " Долна Митрополия", Плевен. В събота и неделя ще се проведат първите два кръга от календара за 2021 година и Чой ще кара с мотоциклета си BMW S1000RR. Българинът първо беше в Испания, а за последно на пистата в Серес, където се направиха последните настройки по ходовата част и електронните системи на мотора. 

"Здрав съм и готов за началото на пистовия шампионат. Имам нови подобрения на мотора, и дано да нямам проблеми в предстоящите състезания до края на годината. Направих тестове на пистите Арагон, Калафат и Алкарас в Испания, както и на Серес от където се върнах снощи. Мисля, че всичко свързано с мотоциклета е перфектно. Голям екип от професионалисти се грижи, както за мен, така и за мотора и сме добре стиковани като отбор и механици", каза Чой. 

"Искам да изкажа огромната си благодарност към всички мои фенове, които не спират да ми пожелават победи и успехи през годината. В тази връзка бих искал да съобщя, че на пистата в Долна Митрополия в неделя (23 май) съм приготвил няколко изненади за тях. Едната е, че в рамките на деня ще давам автографи и възможност за снимки с всеки един, който желае да има нещо лично от мен. Другите изненади ще ги запазя за предстоящия уикенд. Надявам се много хора да дойдат и да гледат състезанията", добави Мартин Чой. Българинът и този сезон ще кара за "ЕКО БМВ Моторад МС 77 рейсинг тим" в клас SuperBike1000cc.

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти