Гледай на живо

"Трето полувреме" след Италия - Швейцария

Илиана Раева: Бранимира Маркова е еталон за това как се ръководи екип от амбициозни треньори

Илиана Раева: Бранимира Маркова е еталон за това как се ръководи екип от амбициозни треньори

Президентът на БФХГ Илиана Раева заяви, че се е наслаждавала на "триумф на огромен труд и талант" по време на държавното първенство по художествена гимнастика и добави, че с огромен принос и заслуга за това е главният мениджър на отбора Бранимира Маркова. 

"Завърши поредното държавно първенство категория Елит. То беше различно от всички досега. Освен състезание беше истински спектакъл при жените. Блестящата шампионка Боряна Калейн, вълнуващата преродена Катрин Тасева, тихият, но респектиращ боец Татяна Воложанина, стихията Стилияна Николова, магьосницата Ева Брезалиева, малката пантерка Радина Томова... Една съвкупност от толкова различна красота и класа видях вчера и днес, че отдавна не се бях наслаждавала на този триумф на огромен труд и талант. Да, това е резултат от много труд на треньори и състезатели и много талант отново на треньори и състезатели. Няма да навлизам в детайли за удоволствието, което изпитахме всички в залата тези два дни. Всички присъстващи!", написа Раева в профила със във Фейсбук. 

Илиана Раева: Това не беше просто състезание, а истински спектакъл
Илиана Раева: Това не беше просто състезание, а истински спектакъл

"Поздравявам всички изброени състезатели, техните треньори, Деспа Кателиева, съдиите, екипите на треньорите, администрацията на БФХГ, защото това е един пъзел, който изобразява красивата картина днес. Но е важно да се знае, и искам да споделя, че за всичко това огромен принос и заслуга има главният мениджър на отбора Бранимира Маркова. Със своите неповторим характер и личност. Тя е еталон за това как се ръководи екип от амбициозни треньори! Знае кога, как, колко и защо. Блага, но непреклонна към решенията си, когато е сигурна в преценката си. Помага на всички, но дава шанс на всеки. Тя е истински модел и пример за отличен обединител и ръководител! Голямо браво за теб, Брани! Не спирай!", написа още Раева.

Още от Гимнастика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти