Още един играч на Ман Юнайтед срещу Суперлигата: Мнението на фенове и играчи трябва да бъде чуто

Левият бек на Манчестър Юнайтед Люк Шоу стана поредния играч, който индиректно се обяви против създалата се в неделя вечер от 12 от най-богатите клубове в света Европейска Суперлига, част от която са и "червените дяволи". Той публикува позицията на личната си страница в "Туитър".

Бруно Фернандеш скочи на Европейската Суперлига
Бруно Фернандеш скочи на Европейската Суперлига

"Не минава и мина без да мисля за сегашната ситуация. Чудех се как да изразя мнението си без да коствам нещо на моя клуб, за когото ме е грижа, както всички знаят. Израснах гледайки Премиър лийг, както и Шампионската лига и така се влюбих в спорта наблюдавайки, по мое мнение, тези две най-големи надпревари с света.

Моята амбиция бе един ден да мога да играя в тях и да бъде част от това шоум бях решен да се трудя много, за да мога един ден да постигна мечтите си да играя на най-високо ниво.

Има толкова много страст в света на футбола, имам привилегията да я изпитвам от първа ръка, но сега съм притеснен, че тези промени могат да окажат влияние на спорта и всички тези милиони, които го обичат.

Играчите на Ман Юнайтед бесни, Магуайър се конфронтирал с Уудуърд
Играчите на Ман Юнайтед бесни, Магуайър се конфронтирал с Уудуърд

Играем без фенове на стадиона повече от година и много добре знам колко много те липсват, както на мен, така и на отбора във всеки мач. Играчите и феновете винаги трябва да имат право да изкажат своето мнение и това да бъде взето предвид," пише Люк Шоу.

Още от Футбол свят

Виж всички