Играчите на Ман Юнайтед бесни, Магуайър се конфронтирал с Уудуърд

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е влязъл в конфликт с изпълнителния вицепрезидент Ед Уудуърд относно включването на "червените дяволи" в Европейската Суперлига, което стана ясно официално в неделя вечер. Информации за случващото се започнаха да се появяват още в неделя следобед, часове преди домакинството на тима на Бърнли, което бе спечелено с 3:1.

Изпълнителният вицевицепрезидент на отбора Ед Уудуърд е организирал среща с играчите в понеделник сутрин, когато ги е осведомил за ситуацията. Това не е било прието добре, а част от играчите, включително капитанът на отбора Хари Магуайър, са изразили силно раздразнение от начина, по който са били информирани, липсата на комуникация от страна на клуба с тях, както и силно неодобрение от случилото се с Оле Гунар Солскяер, който бе поставен в неловкото положение да отговаря на въпроси след срещата без да е наясно със ситуацията.

Бруно Фернандеш скочи на Европейската Суперлига
Бруно Фернандеш скочи на Европейската Суперлига

Още вчера Бруно Фернандеш също ясно даде да се разбере за мнението му по въпроса, след като публикува "стори" в "Инстаграм", на което се виждаше звездата на Шампионската лига и написа отдолу "мечтите не могат да се купят".

Още от Футбол свят

Виж всички