Дунав (Русе) стартира сътрудничество с немски фармацевтичен бранд

Дунав (Русе) обяви ново сътрудничество с немския фармацевтичен бранд "Допелхерц". Ето какво пише клубът:

Светкавица (Търговище) загуби точки у дома срещу Дунав (Русе)
Светкавица (Търговище) загуби точки у дома срещу Дунав (Русе)

"Изключително сме радостни да съобщим, че „Дунав Русе“ и популярният немски фармацевтичен бранд „Doppelherz” стартират сътрудничество.

Витамините, минералите и хранителните добавки са неделима част от режима на всеки спортист, който желае да поддържа добра форма и тонус преди и по време на тежките натоварвания в тренировъчния процес и официалните състезания. Те помагат и за бързото и качествено възстановяване на организма му след тях. 

Затова и немският фармацевтичен гигант, който е синоним на здравословен начин на живот, ще подсигури „Драконите“ със своите продукти от изключително висок клас, които обединяват съвременните тенденции в медицината и здравословното хранене с най-новите фармацевтични технологии. Новото партньорство ще покрие ключов момент при развитието на младите спортисти, на които „Дунав“ разчита за своя прогрес в спортно-технически план.

Брандът „Допелхерц“ на „Куайсер Фарма“ е една от най-харесваните марки в Германия, благодарение на безкомпромисното си отношение към качеството.

Качеството на използваните съставки се проверява в началото на производствения процес. Отделно всички доставчици на „Куайсер Фарма“ са сертифицирани, а предлаганите от тях суровини се подлагат на строг контрол на качеството. „Куайсер Фарма“ разполага с високотехнологична лаборатория във Фленсбург, в която се правят изпитвания както на суровините, така и на партидите готова продукция.

Това, което отличава „Допелхерц“, е гарантираното немско качество и иновацията, съчетани с грижата за здравето на цялото семейство и любовта към природата".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти