Димитър Илиев за големия пропуск: Показах надменност, за което съжалявам

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев получи наградата си за Играч номер 1 на 22-ия кръг в efbet Лига. Националът беше попитан за коментар за вчерашния му пропуск в мача с Царско село. Илиев призна, че е подходил надменно, за което съжалява.  

"И по-големи футболисти са изпускали такива пложения. Показах надменност, за което съжалявам. Много време ще ме е яд за това положение. Ако бяхме загубили точки заради този мой пропуск, щеше да ми е много по-тежко. Мислих, че съм отбелязал и не подходих сериозно. Извиних се. Хубавото е, че не беше фатално. Добре е, че ги няма "Господари на ефира", защото щяха да ми връчат още една статуетка (смее се)".  

9 Димитър Илиев е играч номер едно на 22-ри кръг

"Надявам се да имаме по-добри резултати с националния отбор. Имаше нови лица, които се показаха по добър начин. В последния мач срещу Северна Ирландия имахме трима защитници на крехка възраст. Също дебютиращ вратар. Илиан Илиев-младши също ми направи добро впечатление. Филип Кръстев, Доминик Янков... Млади момчета с бъдеще. Видяхме, че Вальо Антов на 20 години е готов да бъде стълб в защитата на националния отбор. Трябва обаче да погледнем реално, че играхме срещу изключително силни отбори. Срещу Италия стояхме много добре. В Северна Ирландия имахме нелоши контраатки и с доза късмет можехме да победим. Това е основа, върху която трябва да стъпим. Има контроли след два месеца, в които треньорите ще могат да работят върху схемата, която се налага. Надявам се полека-лека да тръгнем към положителна насока". 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти