Фугата: Не се получи хубава среща, напрежението оказа влияние

Старши треньорът на Рилски спортист Владимир Иванов изказа мнението си пред Sportal TV след загубата на своя тим от Марек в мач от 25-ия кръг на Югозападната Трета лига. Рилецо отстъпи с 0:2 като домакин, а Фугата призна, че не се е получила хубава среща.

Марек взе дербито с Рилецо и приближава Втора лига (видео)
Марек взе дербито с Рилецо и приближава Втора лига (видео)

“Не се получи хубава среща. Предвид значението на мача за отбора на Марек, ние се опитахме да покажем добра игра, да успеем срещу водача да направим един хубав мач. Може би отчасти напрежението у футболистите оказа влияние. Не успяха да покажат това, което показаха в други срещи. Неприятно, но продължаваме.

Надявам се всичко да е нормално с нашия нападател, утре или вдругиден ще видим какво е състоянието му. Стъпва по-добре на крака вече.

Ще искаме в началото на следващия сезон във възможно повече мачове да играем по-хубав футбол и да печелим повече срещи. Имаме доста млади момчета, идват и нови футболисти. На моменти показваме добри неща, но ни липсва постоянството. Предвид това, че днес липсваха основни футболисти обаче, е нормално”, заяви Иванов.

Още от БГ Футбол

Виж всички