Тарханов: Виждам много слабости, бяхме тотално неорганизирани

Тарханов: Виждам много слабости, бяхме тотално неорганизирани
Царско село е във форма - Славия нямаше шансове в полите на Витоша (видео+снимки)
Царско село е във форма - Славия нямаше шансове в полите на Витоша (видео+снимки)

Старши треньорът на Славия Александър Тарханов коментира загубата на своя тим от Царско село в мач от 20-ия кръг на efbet Лига. “Белите” отстъпиха с 0:2 като гости, а руският специалист остана крайно разочарован от представянето на тима. Въпреки това обаче той призна, че няма място за притеснение от изпадане.

“Всички мачове са важни. Ние загубихме поради много слаба организация в нашия тим. В този мач Царско село беше много стегнат, много организиран и това бе причината те да победят.

Дните са тежки и за Славия, и за мен. Проведохме 4 срещи на добро ниво, но на петата показахме слабост. Не само загубата е причина да говоря така пред вас - виждам много слабости. Отстъпваме в единоборства, липсва организация в атака и защита. След като Ради Кирилов не може да вкара, никой друг не може да постигне това.

47 Царско село - Славия
Ние имаме отборна игра, която обаче не можем да покажем така, както позволяват възможностите на играчите. Можем да се подобряваме, аз съм сигурен. Може би се отрази и това, че играхме 4 срещи на максимално високо ниво и днес отборът бе неузнаваем.
Още на загрявката аз видях, че на отбора му е тежко. Подкрепям думите на президента - нито е моментът да се страхуваме от изпадане, нито е времето за паника”, заяви Тарханов.

Още от БГ Футбол

Виж всички