Лудогорец привлече нов вратар

Лудогорец привлече нов вратар

Шампионът и лидер в класирането на efbet Лига Лудогорец привлече под наем до края на сезона вратаря на хърватския Горица Кристиян Кахлина. Новината беше обявена официално на сайта на Горица.

Грьонинген отново отряза Лудогорец за Падт
Грьонинген отново отряза Лудогорец за Падт

Кахлина е бил част от състава на Горица в рамките на последните 4 години, записвайки над 150 мача за клуба.

Той ще има възможност отново да работи с треньора Валдас Дамбраускас, с когото бяха част от хърватския клуб само допреди няколко месеца.

 
Според публикации в Хърватска, Кахлина може да бъде привлечен за постоянно в Лудогорец, но разградчани трябва да платят трансферна сума, която с бонусите може да достигне 1 милион евро.
Трансферът е бил осъществен изключително бързо. Кахлина е тренирал с Горица в събота, прибрал се е у дома, където е получил обаждане от треньора Валдас Дамбраускас.
опита ме дали съм готов да помогна на отбора му. Аз му отговорих, че съм готов. 
В събота договорихме условията с Лудогорец, а в неделя сделката между клубовете бе финализирана. Не очаквах този трансфер да се осъществи. Вече се бях примирил, че ще изчакам до лятото. Това обаждане от Дамбраускас дойде в неочакван за мен момент.
Знам в какъв отбор отивам. Това е реномиран клуб, който има много големи амбиции. Лудогорец разполага с фантастична база, която предоставя отлични условия за тренировъчен процес и за възстановяване. Целта на Лудогорец през този сезон е да спечели титлата и купата", коментира Кахлина.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти