Солскяер за трансферите и евентуалното първо място

Солскяер за трансферите и евентуалното първо място

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че най-вероятно няма да има входящи трансфери в клуба през зимния трансферен прозорец, а двама или трима играчи ще напуснат отбора.

"Мисля, че попълненията, които привлякохме през лятото, подсилиха отбора по отличен начин. Добри попълнения, добри характери, добри играчи. През януари винаги е трудно, но ако е възможно нещо, на което гледаш като на дългосрочна цел, сценарият е друг. Не много отбори обаче биха искали да загубят играчите си през януари, така че е малко вероятно да има входящи трансфери. Може би двама или трима ще си тръгнат, защото заслужават да играят повече, а и това ще бъде добре са техните кариери".

Утре Юнайтед има възможност да излезе на върха в Премиър лийг за първи път от януари 2013 година. Въпреки това Оле Гунар Солскяер не бърза с приказките за титлата.

"Откакто сър Алекс си тръгна, бяхме втори, трети, четвърти, пети, два пъти шести и веднъж седми, така че сега за нас е важно да се утвърдим в топ 4. Били сме само три пъти в топ 3 след сър Алекс, така че ако го направим още веднъж и успеем да подобрим третото място от миналия сезон, това ще бъде прогрес".

Солскяер добави, че четиримата играчи, които имаха различни травми - Пол Погба, Люк Шоу, Виктор Линдельоф и Ерик Байи са тренирали днес.

"Всички те тренираха. Пол и Ерик не правеха всичко, но Люк и Виктор тренираха на 100%. Ще видим как ще се чувстват Пол и Ерик утре".                               

Още от Футбол свят

Виж всички