Бербатов посъветва Юнайтед да вземе Серхио Рамос

Бербатов посъветва Юнайтед да вземе Серхио Рамос

Димитър Бербатов сподели очакванията си за трансферния прозорец и какво е нужно да направи Манчестър Юнайтед, за да се подсили.

"Винаги съм казвал, че Юнайтед има нужда от още един защитник, но като гледам последните мачове на Ерик Байи, ако той остане концентриран и няма контузии, може да бъде скала в отбраната. Ако Юнайтед ще купува някой, особено на този етап от сезон, това трябва да бъде точният играч. Не мисля, че им трябва нов футболист в момента", заяви Бербатов.

"Чета информации за Серхио Рамос и има много спекулации за бъдещето му. Той може да допринесе много опит и стомана към всеки отбор. Въпреки че е на 34 години, все още е на много високо ниво. Ако той е възможност, виждам много отбори, които ще се интересуват от него. На тази възраст Реал Мадрид не е склонен да му предложи дългосрочен договор. Може би спорят за пари, защото винаги става въпрос за пари, но и двете страни трябва сериозно да се замислят, защото тревата не винаги е по-зелена на друго място", допълни той.

Бербатов сподели още, че няма да е изненадан, ако Дони Ван де Беек напусне Ман Юнайтед: "Не знам какво се случва с Дони Ван де Беек. Харесвам го като играч, беше страхотен в Аякс и за Нидерландия, но не може да запише мач за Юнайтед. Не гледам тренировките, а малкото време, което е играл, не е достатъчно, за да му давам оценки.
Предполагам, че самочувствието му не е на високо ниво в момента, което е нормално, когато не играеш. Когато не си титуляр, започваш да се съмняваш в себе си. Няма да се изненадам, ако започне да мисли за напускане и никой не би го обвинил. Нещо не работи.
В момента Бруно Фернандеш, Пол Погба, Скот Мактоминей и Фред са пред него. Дали всички те са по-добри от него? Не мисля. Чудя се какво става. Мисля, че може да помогне на отбора."

Още от Футбол свят

Виж всички