Гледай на живо

Участниците в историческия успех за Купа "Дейвис" споделят мнението си за жребия за I група

В Етър търсят още един централен защитник

В Етър търсят още един централен защитник

Старши треньорът на Етър Александър Томаш разкри, че все още търси един централен защитник, с който да подсили състава си. Наставникът на „виолетовите“ призна, че очаква и още двама чуждестранни футболисти да се присъединят към отбора в следващите дни.

„Естествено е, че съм доволен, когато привличаме футболисти, които аз искам. С Дани говорих още преди Нова година. Момчето разбираше ситуацията и беше готов, но имаше спънки, които вече се разрешиха. Всеки един треньор ще бъде доволен, когато иска един футболист и той е на негово разположение“, коментира Томаш относно трансфера на Даниел Младенов.

„Мисля, че горе-долу отборът вече е окомплектован. Ще търсим още един централен защитник.“

„Очаквам още двама чужденци, с които почти сме се разбрали за договори. Ако всичко е наред с тях и са здрави, те ще пристигнат“, добави той за "Дспорт".

„Панамският футболист, който очакваме е извън ЕС. Той ще дойде и ще започне с нас. Веднага щом му излезе разрешението трябва да се прибере и там нещата отиват напред във времето.“

„Мисля, че той може да допринесе за по-доброто представяне на отбора и то пак в офанзивен план.“

„Търся централен защитник и предпочитам да е българин. Говорих с доста българи. Много от българите ми отказаха или ми поискаха средства, които ние не може да си позволим. Тези чужденци, които привличаме, са по-евтини от българите“, допълни специалистът.

„Ако всичко е наред с документите му, панамският футболист трябва да пристигне другата седмица. Той е бърз флангови футболист, който е с добър удар. Надявам се, когато дойде тук, да се аклиматизира по възможно най-бързия начин и да покаже най-доброто от себе си.“

„Очаквам офанзивен халф, който също може да играе и на крилото.“

„В България има много малко клубове, където няма забавяне на плащанията. Във всеки един клуб има някакви забавяния на плащанията. Аз съм в много добри отношения с хората, които ръководят този клуб, основно с председателя на Управителния съвет. Той е и човекът, заради когото аз дойдох в Етър. Млад и амбициозен човек, който иска да помогне на Етър и прави всичко възможно, но проблемът не е в Управителния съвет, проблемът е малко по-нагоре, където явно се взимат други решения в определени моменти, с които аз не съм съгласен. Деян Куздов е човекът, който през цялото време е в контакт с мен. Ние работим и се опитваме да направим така, че Етър наистина да е реален участник през следващата година в най-висшия ешелон на българския футбол“, каза още Александър Томаш.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти