ЦСКА-София победи трудно Надежда (Доброславци) в WINBET е-футбол лига (видео)

ЦСКА-София победи трудно Надежда (Доброславци) в WINBET е-футбол лига (видео)

Отборът на ЦСКА-София, управляван от Александър Милорадев, постигна трудна победа срещу Надежда (Доброславци) на Теодор Миланов в баража за влизане във втората фаза на

WINBET

е-футбол лига, излъчен снощи по

Sportal TV

. През първото полувреме и двата отбора не успяха да отбележат гол, въпреки наличието на чисти положения и пред двете врати. Червените откриха резултата чрез самостоятелна акция на Кейта в 68-ата минута. Надежда Доброславци направи опит да възстанови равенството, но не успя да реализира малкото възможности, които имаше. Милорадев имаше аванс от 2 безответни гола от първия бараж и в крайна сметка продължава във втората фаза с общ резултат от 3:0 гола.

Във втората телевизионна среща Добромир Панчаревски с Марек (Дупница) загуби от Денис Моор с Етър (ВТ) с 2:4.

Головата серия на тима от Велико Търново бе открита от Йосков чак в 61-ата минута. Последва втори гол на Ангелов в 72-ата минута. След като Панчаревски остави вратата си празна, далечен удар на Петков увеличи аванса на домакините на 3:0. Интригата се завърна в края на мача след като Панчаревски вкара с едноименния играч в състава си в 87-ата минута. В добавеното от виртуалния съдия време Иванов реализира за Марек и намали разликата на един гол. Точно преди последния съдийски сигнал Петков отбеляза втория си гол за Етър и затвърди успеха на своя тим.

WINBET е-футбол лига се организира от „Спортс Мениджмънт България“ и се излъчва ексклузивно от Sportal TV всеки делничен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 11:00) часа през почивните дни. Повече информация за турнира бихте могли да откриете на сайта efootball.bg.

Още от eSports

Виж всички