Моралес: Отиваме с амбиция отборът да играе добър футбол (видео)

Моралес: Отиваме с амбиция отборът да играе добър футбол (видео)

Отборът на ЦСКА-София замина за Швейцария, където утре ще изиграе своя трети двубой от груповата фаза на Лига Европа. Съперник на "червените" ще бъде Йънг Бойс. Треньорът на тима Даниел Моралес заяви, че отборът отива да играе добър футбол.

33 ЦСКА замина за Швейцария
"Отиваме с амбиция отборът да играе добър футбол. Мачът с Рома има много позитивни неща. Видяхме колективен дух, отборна игра, където този отбор трябва да показва постоянство с този дух. Това беше добър пример за предстоящия мач срещу Йънг Бойс. Това е трети кръг. Мисля си, че ако излезем победители от този мач, имаме шансове за класиране напред. Остават още мачове, но това ще ни даде възможност да направим крачка напред и да се борим за първи места в групата", започна младият специалист.
33 ЦСКА замина за Швейцария
"Жеферсон остава в България, както и Димитър Евтимов. Митко не се чувства добре. Петър Занев също ще остане тук. Проведох разговор с него и той ще остане, за да се излекува.
Днес имаме тренировка на изкуствен терен. По-различно е. Топката върви по-бързо, но момчетата са играли на изкуствена трева. Това е предимство за домакините, но ние се съобразяваме с това. По принцип се говори, че на изкуствен терен има повече травми, но както виждате може да се случат навсякъде. Това е последно поколение трева, която е разрешена от УЕФА, но не мисля, че това ще повлияе на крайния резултат", коментира Моралес.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти