(Архив) Драматична развръзка в баражите на WINBET е-футбол лига (видео)

(Архив) Драматична развръзка в баражите на WINBET е-футбол лига (видео)
Голове на чужд терен определиха участниците във втората фаза на WINBET е-футбол лига от двата баража, чиито двубои-реванши бяха излъчени снощи по Sportal TV.
В първата среща за вечерта Добромир Панчаревски с Марек успя да навакса 3 гола разлика срещу Денис Моор с Етър, побеждавайки с 6:3. Пасивът беше натрупан в първия мач помежду им, но категоричният успех на Панчаревски не беше достатъчен, за да продължи в следващата фаза, заради повече попадения отбелязани от Моор като гост. Домакините откриха резултата още в 5-ата минута чрез Влахов. Последва изравнителен гол на Боруков (20-ата минута) и нов гол за Марек чрез Панчаревски ( 39-ата минута). В 56-ата минута Панчаревски отбеляза дузпа с едноименния виртуален футболист. Веднага след това  Етър отново изравни с два последователни гола на Крачунов в 66-ата минута и на Ангелов в 77-ама. В оставащите до края на мача минути, с попадения на Георгиев и Влахов, домакините оформиха крайния резултат в срещата, който обаче се оказа недостатъчен за Панчаревски, за да продължи във втората фаза на WINBET е-футбол лига.

Срещата-реванш на излъченият във вторник двубой между Пирин (Благоевград) на Гергана Георгиева и ЦСКА-София на Алекс Ланев завърши с равенство, както и първия двубой . През първото полувреме столичният тим поведе чрез Ахмедов ( 29-ата минута), но Оукли изравни 10 минути по-късно. Втората част продължи с груба игра и множество нарушения. В 87-ата минута ЦСКА-София остана с човек по-малко, а Пирин поведе с 2:1 с попадение на Бодуров. В 90-ата минута Матей оформи крайния резултат 2:2. Заради повече голове на чужд терен в първия мач помежду им, завършил 4:4, в турнира продължи Гергана Георгиева с Пирин (Благоевград).

WINBET е-футбол лига се организира от „Спортс Мениджмънт България“ и се излъчва ексклузивно от Sportal TV всеки делничен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 11:00) часа през почивните дни. Повече информация за турнира бихте могли да откриете на сайта efootball.bg.

Следвай ни:

Още от eSports

Виж всички