Джиана Брайънт предрекла големия успех на Лейкърс

Джиана Брайънт предрекла големия успех на Лейкърс

Генералният мениджър на ЛА Лейкърс Роб Пелинка разкри, че покойната дъщеричка на легендата на “езерняците” Коби Брайънт - Джиана, е предрекла титлата на тима. Джиджи е споделила прогнозата и аргументите си в личен разговор с Пелинка по време на мача между Лейкърс и Далас Маверикс на 29 декември 2019-а, когато тя й баща й бяха на първия ред в "Стейпълс Сентър".

“Спомням си, че веднъж Джиана ми каза следното - “Чичо Пи (от Пелинка), след видяното в този мач смятам, че вие ще спечелите титлата тази година”. Попитах я защо мисли така и тя ми отвърна - “Защото разполагате с дължина и атлетизъм в състава. В плейофите е трудно да се вкарват тройки, кошът сякаш се смалява и играчите усещат напрежение. Дължината в отбора ще ви позволи да покривате повече пространство на паркета и съперниците ви ще изпитват трудности да бележат. Сигурна съм, че вие ще спечелите титлата”. И точно това стана. Ако се върнете назад към мач №6, Маями не успяваше да вкарва през първото полувреме точно заради добрата ни защита”, каза мениджърът на калифорнийци във “Woj Pod”.

Лейкърс заслужиха титлата си, след като се справиха последователно с Портланд Трейл Блейзърс, Хюстън Рокетс, Денвър Нъгетс и Маями Хийт в плейофите на НБА за миналия сезон.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти