Ерера: Манчестър Юнайтед не ми показа любовта, която заслужавах

Ерера: Манчестър Юнайтед не ми показа любовта, която заслужавах

Бившият халф на Манчестър Юнайтед Андер Ерера, който в момента е играч на Пари Сен Жермен, призна, че не е почувствал любовта от предишния си клуб, която самият испанец смята, че е заслужавал. Бившият играч на Атлетик Билбао премина на "Парк де Пренс" през миналото лято, след като не успя да се споразумее с ръководството на "червените дяволи" за нов контракт. Тази вечер Ерера вероятно ще започне като титуляр за ПСЖ в двубоя срещу Манчестър Юнайтед от Група Н на Шампионската лига.

"Нямах намерение да напускам клуба, защото бяха щастлив там, както съм щастлив сега и тук. Не е тайна. Исках договор за повече от една година, но очаквах повече от борда след третия ми сезон в клуба, в който бях избран и за Играч на годината. Те изобщо не дойдоха да говорим, дори не ми се обадиха. Това бе най-болезнено за мен, защото чувствах, че дадох всичко. Имам огромно уважение към Ед Уудуърд и към борда. Те винаги са се отнасяли с мен фантастично. Знам, че те искат най-доброто за Манчестър Юнайтед, но понякога във футбола, в живота, а и във всяка компания по света хората не мислят по еднакъв начин. Ако видя Ед, ще го прегърна. Ние просто имахме различно мнение за Манчестър Юнайтед и за това какво според мен трябваше да направи клуба.

Искам всички да разберат, че в това нямаше нищо лично. Такъв е животът. Но е истина, че след третия ми сезон, когато станах Играч на годината и имах уважението и любовта на феновете, не почувствах тази любов от клуба", заяви Ерера.

Още от Футбол свят

Виж всички