Ваня Желязкова и Александър Терзийски са големите победители в „Редута Опън“ (видео+ снимки)

Ваня Желязкова и Александър Терзийски са големите победители в „Редута Опън“ (видео+ снимки)

Ваня Желязкова и Александър Терзийски са големите победители в петото издание на любителския тенис турнир „Редута Опън“.

Надпреварата, която се проведе в клуб „15-40“ в спортен комплекс „Академик“, не бе спряна дори от дъжда. Съботните мачове бяха преместени в неделя и така десетките събрали се фенове имаха възможността да гледат качествени срещи от четвъртфиналите, полуфиналите и финалите в един ден.

На финала при дамите Ваня победи Искра Бочева, а на трета позиция остана Ива Дарданова. При мъжете Данаил Делчев бе много близо до успеха, но претърпя поражение в битката за отличието. Трети остана Найден Жеков.

FB_IMG_1601284446063

Финалистите получиха купи и медали от организаторите. Имаше и предметни награди – за дамите те бяха осигурени от водещата френска козметична фирма Guinot, а за мъжете – от фирмата за здравословни спортни хранителни добавки Zdravis. Събитието беше подкрепено и от Perrier.

FB_IMG_1601284442472

За отпадналите от групите в двете схеми беше организиран забавен „блиц-турнир“ на смесени двойки в интересен формат по часовник.

Главен съдия бе Силвия Дачева, директор на турнира – Иван Стоев, а официалната топка – Wilson.

„ТенисКафе“

Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти