Президентът на Фиорентина заговори за бъдещето на двама от талантите на тима

Президентът на Фиорентина заговори за бъдещето на двама от талантите на тима

Президентът на Фиорентина Роко Комисо разкри, че би продал крилото на тима Федерико Киеза, ако в клуба пристигне подходяща оферта за него. Той похвали 23-годишният футболист и призна, че младокът е отказал предложения от чужбина.

“В следващите няколко дни ще говоря с момчето. Обещах на баща му, че ще го оставя да си тръгне при подходяща оферта - призна пред Gazzetta dello Sport собственикът на “виолетовите” - Федерико предпочете да не приема предложения, които пристигнаха от чужбина. Разбирам го, защото това е годината на Европейското първенство. Той иска да остане в Италия, за да успее да впечатли селекционера Роберто Манчини. Той обаче трябва да запомни, че Фиорентина е отборът, който го докара до там, където е сега и трябва да вземе правилните решения. Оценката на играчите спадна, но тази на невероятните футболисти е все още същата”, допълни още той.

В същото време Комисо заговори и за друг от младите таланти на отбора - Никола Миленкович. Бъдещето на 22-годишният сърбин продължава да се свързва с Милан, но президентът заяви, че иска да запази младока. Източниците в Италия твърдят, че агентът на играча Фали Рамадани се опитва да “стопи ледовете” между двете страни, като “виолетовите” са поставили цена от 40 милиона евро за защитника.
“Дали Милан го иска? Не съм говорил с Миленкович за потенциално негово напускане на Фиорентина. Искам да го задържа. Той е невероятен играч и отличен защитник”, заяви Комисо.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ

Още от Футбол свят

Виж всички