Елитна компаньонка описа секс преживявания с Роналдо в автобиография (снимки)

Елитна компаньонка описа секс преживявания с Роналдо в автобиография (снимки)

Не е тайна, че преживявания на футболната суперзвезда Кристиано Роналдо с жрици на любовта често са го пращали на първите страници на жълтите издания. Именно затова и редица сексскандали са свързвани с неговото име.

Добре познатият бразилски модел, телевизионен водещ и екс „Мис Бум Бум” Андреса Ура, разкри в автобиографичната си книга – „Умирам да живея”, за нейния сексуален опит с голямата футболна звезда. Андреса не е позната само като водещ и модел, а също така ангажира и клиенти, водейки елитна проституция, като само богато хора могат да си позволят услугите .

„По това време бях на 27 и споделях тялото си със стотици мъже, а може и хиляди. Превърнах тялото си в изкарващо пари нещо”, разкри Ура.

Андреса е една от най-исканите проститутки в Бразилия и бързо е „хванала окото” на Кристиано. „Бях препоръчана за него от двама футболисти, с които бях преди това. Той ми позвъня и ме запита дали наистина имам най-добрият задник в Бразилия. Уговорихме се и отидох към хотела. Когато бях в асансьора, сърцето ми започна да бие силно, защото знаех, че няколко секунди ме делят от това да се срещна с Роналдо. Когато отвори вратата на хотелската стая, той ме посрещна, усмихна се и ме покани вътре. Поговорихме нашироко какво ще се случва, след което ме сграбчи. Имахме бурен и див секс и нямах идея, че той обича така. Роналдо е много агресивен в леглото, но всичко свърши много бързо”, пише още Андреса Ура в книгата си.

Още от Булевард

Виж всички