ЦСКА-София привлече Тялото

ЦСКА-София привлече Тялото

Бившият вратар на ФК Хебър от преди 10 години - Илия Иванов - Тялото премина на работа в ДЮШ на ЦСКА-София, съобщи "Марица".

Илия Иванов е роден на 27-ми февруари 1984 година в Пловдив. Юноша е на Ботев, като преминава през всички гарнитури на "жълто-черната" школа и изиграва общо 7 сезона с екипа на "канарчетата".

В мъжкия футбол освен на Хебър е носил екипите на Брестник (Пловдив) и Евроколеж (Пловдив). В Брестник има записани 5 сезона във "В" група и 1 в "Б" група, в Хебър играе 2 години на ниво Трета лига. Пак там завършва футболната си кариера с екипа на Евроколежа.

Първите си стъпки като треньор Тялото прави в отбора на Брестник през 2009 година във "В" група. След това, през 2012 година преминава в Евроколеж, като в "колежани" е част както от щаба на представителния отбор, така и от състава на детско-юношеската школа. През 2013 година става старши-треньор на мъжкия отбор на Евроколеж. През зимата на 2015 година е треньор на вратарите в школата на Векта, като в това число влиза и формацията до 17 години, която играе в Елитната юношеска група.

От лятото на 2015 година е треньор на вратарите в школата на Ботев.

От есента на 2018 година Иванов е лектор към Българската треньорска школа по футбол.

Тялото има успехи и извън терена. През 2010 година той и приятелката му спечелиха конкурс за най-страстна целувка.

снимка: marica.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички