Върба: ЦСКА заслужава не само да бъде в шестицата, но и да играе в Европа

Върба: ЦСКА заслужава не само да бъде в шестицата, но и да играе в Европа
Върба: Следващите мачове ще са подготовка за новия сезон
Върба: Следващите мачове ще са подготовка за новия сезон

Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба говори преди дербито срещу ЦСКА-София. Той заяви, че "червените" заслужават да играят в Европа през следващия сезон. "Мога да кажа, че в мача срещу Локомотив играхме доста добре. Няма да правим много промени в сравнение с този мач. Някоя промяна може би ще има. Всичко беше на наша в страна в мача срещу Локомотив. Всичко ни се получаваше в мача. 

Знаем, че ЦСКА има амбиции да се класира, колкото се може по-напред в класирането. За тях това е много важен мач, след като загубиха финала за Купата на България. Ние следим нашия отбор и се опитваме да играем възможно на най-високо ниво. Първите шест отбора имат своето място в шестицата. ЦСКА е много добър отбор с добри изпълнители. ЦСКА заслужава не само да бъде в шестицата, но и да играе в Европа. За нас този мач ще бъде като една проверка с оглед това, което ще ни чака в Европа. ЦСКА може би ще бъде на равнището на някои отбори, които ще срещнем в Европа. Очаквам да се представим добре. Този мач е много важен за нас. Знаем силата на ЦСКА - качествен добър отбор, с добри изпълнители. И двата отбора ще искат победата в този мач. 

Имаме много широк и качествен състав с футболистите, с които разполагаме. Ще използваме мачовете през следващата седмица, за да играем варианти, в които може да използваме в мачовете през следващия сезон. Знаем кога започва новото първенство. Почти няма никакво време за подготовка", каза той.

Още от БГ Футбол

Виж всички